Naša samopodoba je odraz prepričanj, izkušenj in vzorcev, ki jih nosimo v podzavesti. Oblikuje se lahko v otroštvu, skozi odraščanje, lahko pa jih celo že prenesemo na ta svet ali podedujemo po prednikih.

Kadar se nam v življenju ponavlja nekaj, kar ne želimo, je to odsev naše notranjosti.

Tokrat lahko pogledamo vase in dovolimo srcu, da nam pove, kaj si v resnici želimo. Ko prenehamo čakati, da se bo okolica spremenila okoli nas, postajamo bolj srečni.

Nikoli nisem prej vedela, da imajo naše misli takšno moč, dokler se nisem sama začela ukvarjati z energijami.  Če  verjamete ali ne, svoje misli si izbiramo sami in bolj kot mislite na tisto, česar nočete, več tega ustvarjate.

Kadarkoli se zalotite, da se predajate negativnim mislim, vedno dodajte eno pozitivno. Tako bodo sčasoma pozitivne zasedle mesto negativnim in jih dobesedno izrinile iz vaše  zavesti, zavest pa je tisti del naše duševnosti, ki se ga zavedamo.

Rada vam bi povedala, če želite nekaj česar niste še nikoli imeli, morate storiti nekaj, česar še nikoli niste. Če želite,  da bi vaša ladja življenja zaplula svoji pravi misiji nasproti, vzemite krmilo v svoje roke.

Iskanje po strani