Moja pot z energijami se je začela, ko sem prisluhnila sama sebi in sledila svoji intuiciji.

Začutila sem, da sem na  pravi poti , zato sem se odločila, da postanem mojstrica in učiteljica USUI REIKIJA in IMARA REIKIJA.

Že pri prvi iniciaciji sem bila navdušena, kajti v meni se je začela prebujati radost, ljubezen in notranji mir.

Svet gledaš čisto iz druge plati in opaziš stvari, ki jih prej nisi in so bile čisto blizu. Vse postaja bolj jasno in razumno. 

Svoje znanje sem želela razširiti še na druga področja, zato sem se odločila za nadaljno izobraževanje. Opravila sem začetni seminar Theta Healing pri gospe Editi Tomič in tako postala praktik v Theta Healingu. Svoje znanje bom še izpopolnjevala na področjih, ki so povezana z alternativo in psihologijo.

Že kot majhno deklico me je pritegnila duhovnost in svet, v katerega nimamo pogleda. Zastavljala sem si veliko vprašanj, na katere nisem našla odgovorov.

Odraščala sem in po šolanju sta sledili družina in zaposlitev, zato sem svoje želje in sanje potisnila v ozadje.

Ko se je  vse ustalilo, sem začela nadaljevati svojo pot duhovnosti. Zelo so me pritegnile knjige o energijah, duhovnosti, moč naših misli, predvsem pa knjige o depresijah, stresih in osebni rasti. Živimo življenje, ki nam nalaga preveliko odgovornosti in od nas zahteva več kot mi zmoremo. Družba nas prepričuje, da je sodelovanje med ljudmi zastarelo in brez tekmovalnosti ne moremo uspeti.

Posledice tega so stresi, ki nas pripeljejo do tega, da zbolimo.

Bolezen je lahko tudi rezultat našega celotnega duševnega stanja. Je rezultat razlike med tistim, kar si želimo in tistim, kar je v življenju omogočeno.

Če so naše želje nerealne, bomo vsak dan preživeli v stresu in nesrečni, ker ne bomo uspeli uresničiti svojih ambicij.

Ko sem spoznala, da reiki resnično zdravi različne tesnobe,  tudi čustvene, mentalne težave, slaba psihična stanja, lajša bolečine in pospešuje delovanje zdravil ter razstruplja telo in sprošča energije, sem vedela, da sem se pravilno odločila, ker sem sledila svojemu notranjemu čutu.

Reiki mi je spremenil življenje in verjemite, splača se.

Ti ne moreš spremeniti sveta,lahko pa spremeniš sam sebe.

Iskanje po strani